Mediation

Benieuwd naar het aanbod op maat, afgestemd op je specifieke wensen en behoeften? Merk je dat je het lastig vindt om anderen te confronteren met wat er mis gaat, of jullie het lastig vinden kwaliteiten onder woorden te brengen? Heeft het team een begeleider nodig, of ontbreekt het aan specifieke training op het vlak van communicatie en samenwerking?

Intervisiebegeleiding

Binnen het aanbod op maat kun je me inzetten als intervisor, gericht op resultaatgerichte intervisiebegeleiding. Intervisie is een regelmatig gestructureerd overleg tussen collega’s , waarin vragen over het eigen functioneren centraal staan. Als intervisor help ik het reflectiegerichte leerproces op gang te helpen, hier zijn gemiddeld 5 – 6 bijeenkomsten voor nodig. Intervisiebegeleiding helpt professionals elkaar te adviseren bij werkproblemen, door nieuwe perspectieven te ontdekken en elkaar te durven confronteren, aanvullen, adviseren en ondersteunen.

Teambegeleiding

Is de rolverdeling binnen het team niet altijd goed duidelijk, ontbreekt het aan duidelijke leiding of bemerk je een gebrek aan zelfreflectie binnen de groep? In die gevallen biedt teambegeleiding uitkomst, het helpt vanuit het aanbod op maat op een effectieve wijze te werken aan de prestaties binnen het team. De teambegeleiding is erop gericht jullie team zelfstandig beter te laten functioneren, via een leerproces dat de onderlinge samenwerking sterk verbetert.

Training

Zoek je naar een specifieke training, gerelateerd aan supervisie, coaching, mediation of teambegeleiding? Mijn kennis en ervaring stelt me in staat een effectieve training samen te stellen, resultaatgericht en afgestemd op de specifieke behoefte.

Benieuwd naar de trainingen, intervisiebegeleiding of teambegeleiding, of wil je direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op, ik vertel je er graag meer over.

Neem contact op

locatieDe Wittenstraat 65c
1052 AM Amsterdam

telefoon06 – 111 05 939