Coaching en supervisie

Coaching en supervisie helpen het werkplezier terug te winnen. Ze zorgen voor een persoonlijke ontwikkeling, zodat je de regie over je eigen functioneren terugkrijgt. We maken gebruik van zelfreflectie, doorbreken patronen, stimuleren en motiveren.

Werk als zingevende activiteit

Werk is voor veel mensen een belangrijke zingevende activiteit. Na verloop van tijd kunnen zich vragen vormen over je rol of kan het zijn dat je het doel voor ogen uit het zicht verliest. Coaching en supervisie helpen je de antwoorden te vinden op de vragen die je hebt binnen je professionele rol. De antwoorden bezit je zelf, het is de kunst om deze omhoog te halen en als zodanig te herkennen.

Tijdens coaching en supervisie staan jouw vragen centraal, zoals:

  • (On)zekerheid binnen het werk
  • Balans tussen werk en privé
  • Omgaan met afstand en nabijheid
  • Inzicht in je eigen grenzen en het bewaken daarvan
  • Onderzoeken waar de energie ‘lekt’
  • Omgaan met veranderingsprocessen
  • Omgaan met conflictsituaties

Hoe verschilt coaching van supervisie?

Supervisie vormt een leertraject, waarbij persoonlijke vragen ten aanzien van je werk centraal staan. Zelfreflectie vormt een belangrijke basis om de eigen werkstijl te analyseren en op zoek te gaan naar knelpunten. We herkennen vaste patronen, dieperliggende motieven en overtuigingen. Dit inzicht helpt het werkplezier terug te winnen en zorgt voor stimulatie en motivatie.

Coaching richt zich veel nadrukkelijker op de taakuitvoering. Het helpt je om de kwaliteit van je functioneren binnen specifieke taken te verbeteren. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, altijd resultaatgericht en met de focus op groei en evenwicht.

Werkwijze

Supervisie en coaching start met een vrijblijvende en kosteloze kennismaking. Tijdens het contact gaan we na of we een match vormen en zal ik toelichten wat je van het begeleidingstraject kunt verwachten. We hanteren de directe werkpraktijk en het hier en nu als uitgangspunt voor coaching en supervisie, zodat je concrete handvatten hebt om van start te gaan.

Wil je meer weten over coaching en supervisie, of meteen een vrijblijvende afspraak maken? Neem contact op, ik hoor graag van je.

Handige links

www.lvsc.eu: Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching

Neem contact op

locatieDe Wittenstraat 65c
1052 AM Amsterdam

telefoon06 – 111 05 939