Sjakkelien MarletIk ben Sjakkelien Marlet, opgeleid als hulpverlener en al jaren actief met kinderen, jongeren en hun gezinnen. Vervolgens heb ik me als leidinggevende, coach en supervisor ontwikkeld in het ondersteunen en aansturen van hulpverleners. Ik combineer als mediator mijn ervaring, kennis en kwaliteit om de communicatie tussen mensen te herstellen of verbeteren.

Sinds 2002 werk ik als geregistreerd supervisor en coach en ben ik aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC). Daarnaast ben ik sinds 2015 opgenomen in het MfN-register, het door de markt en de Rechtspraak erkende kwaliteitsregister voor mediators. Ik beschik hierdoor over zowel een uitgebreide expertise als ervaring. Verder ben ik uiteraard ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Mijn passies liggen bij coaching en supervisie binnen professionele organisaties, naast mediation binnen echtscheidings-, familie- en burenconflicten. Wil je me inzetten voor een specifieke training of intervisiebegeleiding? Neem contact met mij op en we bespreken je wensen en mijn mogelijkheden.

LVSC-registratienummer: S11593H2
www.lvsc.eu : Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching

 landelijke beroepsvereniging voor professionals in de begeleidingskunde  mfn_register_logo

Neem contact op

locatieDe Wittenstraat 65c
1052 AM Amsterdam

telefoon06 – 111 05 939