Mediation

Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling met coaching in Zaandam

Wil jij je graag ontwikkelen op persoonlijk gebied en werkplezier ervaren? Bij Marlet Mediation kun je terecht voor coaching in Zaandam. Tijdens het coachingstraject maken we gebruik van zelfreflectie, het doorbreken van patronen, stimulatie en motivatie.

Werkplezier terugkrijgen

Een groot deel van je tijd breng je op het werk door. Belangrijk is dan ook dat je het naar je zin hebt op je werkplek. Marlet Mediation kan coaching in Zaandam verzorgen waardoor je weer je werkplezier terug krijgt.

Thema’s binnen coaching

Als werknemer heb je een professionele rol op je werk. Het kan zijn dat je ineens onzeker wordt over jouw rol binnen het team of dat je het doel voor ogen verliest. Marlet Mediation kan je dan helpen antwoorden te vinden op de vragen waarmee je zit. Zo staan de volgende thema’s centraal tijdens de coaching in Zaandam:

  • Coaching Zaandam(On)zekerheid binnen het werk;
  • Balans tussen werk en privé;
  • Omgaan met afstand en nabijheid;
  • Leren wat jouw grenzen zijn en hoe je deze kunt bewaken;
  • Onderzoeken wat jou teveel energie kost;
  • Omgaan met veranderingen;
  • Omgaan met conflicten.

Zowel supervisie als coaching

Bij Marlet Mediation kun je terecht voor zowel supervisie als coaching in Zaandam. Bij supervisie richten we ons op jouw werkstijl en coaching gaat meer in op de taakuitvoering. Tijdens de coaching is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wil je meer weten over coaching bij Marlet Mediation? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Tijdens een kosteloze kennismaking kijken we of er een klik is en vertel ik je meer over de mogelijkheden van supervisie en coaching. Je kunt voor coaching in Amsterdam en Zaandam terecht bij Marlet Mediation.

Neem contact op

locatieDe Wittenstraat 65c
1052 AM Amsterdam

telefoon06 – 111 05 939