Coaching in Amsterdam bij Marlet Mediation

Ben je op zoek naar mogelijkheden voor coaching in Amsterdam? Dan ben je bij Marlet Mediation aan het juiste adres. Ik bied zowel coaching als supervisie aan in mijn praktijk.

Antwoorden op vragen vinden

Je brengt veel tijd door op jouw werk, waar je een professionele rol hebt. Het kan zo zijn dat je op een gegeven moment onzekerheid ervaart of het doel verliest. Ik kan je helpen bij het vinden van antwoorden op bepaalde vragen op dit gebied. Zodat je weet hoe je jouw rol kunt blijven invullen. Tijdens de coaching in Amsterdam kijken we naar bepaalde thema’s op werkgebied, namelijk:

  • Coaching Amsterdam(On)zekerheid binnen het werk;
  • Het vinden van balans tussen werk en privé
  • Omgaan met afstand en nabijheid;
  • Het leren kennen van jouw eigen grenzen en het bewaken hiervan;
  • Onderzoeken wat teveel energie kost;
  • Leren omgaan met veranderingen

Eerst een vrijblijvende kennismaking

Wanneer je je aanmeldt voor coaching in Amsterdam bij mij, starten we altijd eerst met een kennismaking. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Tijdens de kennismaking kijken we of er een match is en zal ik je wat meer vertellen over het coachingstraject. Wanneer het kennismakingsgesprek positief is verlopen, gaan we snel aan de slag.

Zowel supervisie als coaching

Naast coaching kun je bij mij ook terecht voor supervisie. Dit laatste richt zich op jouw werkstijl. Bij coaching richten we ons meer op de taakuitvoering. De bedoeling van beide vormen is het terugvinden van werkplezier. Woon je in Zaandam? Je kunt voor coaching in Zaandam ook bij mij terecht.

Wil je meer informatie over coaching in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact op.

Neem contact op

locatieDe Wittenstraat 65c
1052 AM Amsterdam

telefoon06 – 111 05 939