Mediation

Een mediator voor jullie scheiding in Amsterdam

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis in het leven, voor zowel de partners als de kinderen. Een goede begeleiding is hierbij gewenst. Indien je een mediator voor scheiding zoekt in Amsterdam, ben je bij Marlet Mediation aan het goede adres.

Met vertrouwen verder zonder elkaar

Indien jullie besloten hebben te gaan scheiden is het belangrijk dat alles goed geregeld wordt, zowel voor jullie als voor de kinderen. Jullie zijn niet zomaar een huwelijk aangegaan, dus scheiden is ook niet iets wat jullie zomaar even snel doen. Er moeten goede afspraken worden gemaakt, waar jullie beiden achterstaan. Alleen op die manier kunnen jullie met vertrouwen verder zonder elkaar. Deze afspraken moeten wettelijk worden vastgelegd in een scheidingsconvenant. Indien er kinderen zijn betrokken bij de scheiding, bevat het convenant ook een ouderschapsplan.

Begeleiding in jullie scheidingsproces

Mediator scheiding AmsterdamBij een scheiding komen een hoop emoties kijken. Boosheid, verdriet en frustratie kunnen het proces bemoeilijken. Als mediator voor scheiding in Amsterdam ben ik een onafhankelijke derde die jullie kan begeleiden bij jullie scheidingsproces. Jullie gaan samen in gesprek onder mijn begeleiding. Ik begeleid jullie bij het nemen van beslissingen en de afspraken die vervolgens worden gemaakt leg ik vast in een scheidingsconvenant.

Meer weten of meteen een afspraak maken?

Bij een scheiding komen een hoop emoties kijken. Boosheid, verdriet en frustratie kunnen het proces bemoeilijken. Als mediator voor scheiding in Amsterdam ben ik een onafhankelijke derde die jullie kan begeleiden bij jullie scheidingsproces. Jullie gaan samen in gesprek onder mijn begeleiding. Ik begeleid jullie bij het nemen van beslissingen en de afspraken die vervolgens worden gemaakt leg ik vast in een scheidingsconvenant.

Neem contact op

locatieDe Wittenstraat 65c
1052 AM Amsterdam

telefoon06 – 111 05 939