Een overzichtelijk en helder ouderschapsplan in Amsterdam

Wanneer jullie besloten hebben om te gaan scheiden, moet er een hoop geregeld worden. De zaken rondom de kinderen moeten goed geregeld worden, zodat zij zo min mogelijk last krijgen van de scheiding. Als ervaren mediator voor scheiding in Amsterdam help ik jullie bij het scheidingsproces, van het maken van afspraken tot het opstellen van een ouderschapsplan in Amsterdam.

Met goede afspraken voorkom je problemen

Ouderschapsplan AmsterdamHet is een ingrijpende beslissing die jullie genomen hebben. Er gaat een hoop veranderen in jullie levens en dat van de kinderen. Met goede afspraken voorkom je problemen. Marlet Mediation kan bemiddelen in dit proces. Wanneer jullie kiezen voor mediation gaan jullie samen in gesprek. Als mediator begeleid ik jullie en bied ik gereedschappen aan waardoor het maken van afspraken goed verloopt. Zeker wanneer er emoties meespelen is het handig om een mediator in te schakelen. Ik zorg ervoor dat jullie op een voor jullie beide prettige manier afspraken kunnen maken met elkaar.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In een ouderschapsplan worden alle afspraken rondom de kinderen vastgelegd. Het ouderschapsplan maakt onderdeel uit van het scheidingsconvenant waarin alle andere afspraken staan met betrekking tot de scheiding. Wanneer jullie op zoek zijn naar een mediator voor het opstellen van een ouderschapsplan in Amsterdam, dan nodig ik jullie graag uit om kennis te maken. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend, daarna stuur ik jullie een prijsopgave en een overzicht van de verwachte kosten. Zo weten jullie precies wat jullie te wachten staat.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over een ouderschapsplan en de mogelijkheden van mediation? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op. Ik sta jullie graag bij!

Neem contact op

locatieDe Wittenstraat 65c
1052 AM Amsterdam

telefoon06 – 111 05 939