Begeleiding nodig bij het opstellen van een ouderschapsplan in Zaandam?

Alle afspraken rondom kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Een overzichtelijk en helder ouderschapsplan vraagt goede besluitvorming. Marlet Mediation begeleid jullie graag tijdens het proces van jullie scheiding en het opstellen van een ouderschapsplan in Zaandam.

Goede afspraken maken belangrijk

Ouderschapsplan ZaandamHet maken van goede afspraken kan soms lastig zijn. Toch is dit van groot belang bij een goede afwikkeling van jullie scheiding. Zeker wanneer er kinderen in het spel zijn, is het belangrijk om ook na te denken over hun belangen en afspraken te maken hierover. Zo hebben zij zo min mogelijk last van de gevolgen van jullie scheiding. Marlet Mediation helpt jullie bij het maken van de afspraken. Ik bied jullie gereedschappen aan waardoor het makkelijker wordt om op een harmonieuze manier afspraken te maken met elkaar.

Hulp bij het opstellen van een ouderschapsplan in Zaandam

De afspraken die jullie samen maken omtrent de kinderen leg ik vervolgens vast in het ouderschapsplan. De begeleiding bij het maken van afspraken in het kader van het ouderschapsplan kan in Zaandam bij jullie thuis gebeuren. Ik kom graag naar jullie toe. Naast het maken van afspraken rondom de kinderen, moeten jullie ook afspraken maken over andere zaken van jullie scheiding. Ook daar help ik jullie als mediator bij jullie scheiding in Zaandam bij.

Laten we vrijblijvend kennismaken met elkaar

Neem nu vrijblijvend contact met mij op. Tijdens een persoonlijk gesprek maken we vrijblijvend kennis met elkaar. Na het gesprek ontvang je van mij een prijsopgave en een overzicht van de verwachte kosten.

Neem contact op

locatieDe Wittenstraat 65c
1052 AM Amsterdam

telefoon06 – 111 05 939