Met een mediator voor jullie scheiding in Zaandam komen jullie verder

Gaan jullie scheiden en zoek je een mediator voor jullie scheiding in Zaandam? Dan ben je bij Marlet Mediation aan het juiste adres. Ik begeleid jullie tijdens jullie scheidingsproces, zodat jullie op een goede manier afspraken kunnen maken met elkaar. Zo is alles goed geregeld en kunnen jullie met vertrouwen verder aan een nieuw hoofdstuk in jullie leven.

Afspraken waar jullie beide achterstaan

Mediator scheiding ZaandamWanneer jullie gaan scheiden moeten er een hoop zaken goed geregeld worden, voor zowel jullie als voor jullie kinderen. Hiervoor moeten afspraken gemaakt worden waar jullie achterstaan. Alleen zo kan de scheiding op een vredige manier plaatsvinden. Als mediator voor scheidingen in Zaandam sta ik jullie graag bij in dit proces. Vaak komen er emoties bij kijken, zoals woede, frustratie en verdriet. Marlet Mediation is een onafhankelijke derde die jullie kan begeleiden bij het maken van afspraken. Ik bied handvatten aan waardoor het maken van afspraken makkelijker verloopt.

Zaken rondom kinderen ook goed geregeld

Wanneer er kinderen in het spel zijn, is het van belang dat de zaken rondom hen ook goed geregeld zijn. Zo hebben zij zo min mogelijk last van de gevolgen van de scheiding. De afspraken die jullie maken komen in een ouderschapsplan te staan. Niet alleen begeleid ik jullie tijdens het maken van afspraken, ik leg de afspraken ook voor jullie vast in een ouderschapsplan in Zaandam.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over mijn werkwijze als mediator voor scheiding in Zaandam? Neem dan contact met mij op. Ik vertel graag meer over wat ik voor jullie kan betekenen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Neem contact op

locatieDe Wittenstraat 65c
1052 AM Amsterdam

telefoon06 – 111 05 939